Trending

Isabeau (30) biecht op: ‘Mijn vakantieliefde wil hierheen komen, maar ik heb een vriend’

Isabeau (30) vertelt: “Deze zomer ging ik met mijn beste vriendin Eline naar Ibiza. We hadden zin in zon, feesten en dansen. Het eiland stond al lang op onze lijst en we hebben genoten. Maar tot mijn verrassing werd ik verliefd, terwijl ik al twee jaar een relatie heb met Onno.”

Man and woman walking on seashore while holding hands during daytime

Een onverwachte wending
“Het begon toen een stel in ons hotel vertelde over een proefduik. Dat leek ons ook leuk, dus boekten we dezelfde activiteit. Onze instructeur, Manuel, was onweerstaanbaar. Zijn charme, grappen en relaxte houding vielen niet alleen mij op, maar ook Eline en een Engels stel merkten het. Manuel en ik hadden duidelijk een klik.”

Meer dan een vakantieflirt?
“Na de duik spraken we af om nog iets te drinken. Eline stelde voor dat ik alleen met Manuel zou gaan. Hij bleek serieuzer dan ik dacht. Ondanks dat ik me voornam niet te laten meeslepen, gebeurde dat toch.

Woman and man holding hands

Manuel nodigde me uit om zijn vrije dag samen op Formentera door te brengen. Die dag was fantastisch: zeilen, zwemmen, wandelen op het strand en uiteindelijk seks op een afgelegen strandje. Ik was compleet vergeten dat ik thuis iemand had.”

“Toen we terugvlogen naar Nederland, wachtte Onno ons op op Schiphol. Ik zoende de ene vaarwel en de ander verwelkomde me thuis. Ik voel me er slecht over. Eline zal niets zeggen, dat weet ik zeker. Ik praat nog steeds dagelijks met Manuel, maar heb hem niet verteld over mijn relatie. Onno weet ook van niets. Mijn relatie met Onno is nog steeds goed, wat het extra ingewikkeld maakt.”

“Laatst schreef Manuel dat hij misschien naar Nederland komt. Dat idee maakt me nerveus. Ik zou hem graag zien, maar ik vraag me af of ik mijn relatie wil riskeren voor een vakantieliefde.”

Bron: Flair