Opmerkelijk

SUPERTIP: Dit is hoe je van die vieze rand in je toilet af kan komen

Oh, de wc schoonmaken… Zo’n klusje waar niemand echt naar uitkijkt. Je kunt nog zo hard boenen en poetsen, maar sommige plekjes lijken gewoon onvermurwbaar. Neem nou die hardnekkige vieze rand in je wc, je weet wel, waar dat water altijd blijft staan. Hoe kom je er in hemelsnaam vanaf? Gelukkig hebben wij de ultieme TikTok hack gevonden om die rand op magische wijze weg te toveren!

white ceramic toilet bowl with cover

Schuurpapier to the Rescue

Stel je voor, een stukje schuurpapier als superheld voor je wc. Op TikTok deelde de gebruiker ‘Raising_Krazies’ deze geweldige wc-schoonmaak hack. En raad eens? Het werkt als een tiet! (Excuseer ons taalgebruik, maar sommige dingen zijn zo fantastisch dat alleen een iets vulgaire uitdrukking het kan beschrijven.

Magie in Drie Minuten

Dus, hier is het plan: pak een klein stukje schuurpapier en ga er een paar keer mee over die vieze wc-rand. En voilà! Alsof je een toverspreuk hebt uitgesproken, zijn de vlekken als sneeuw voor de zon verdwenen. Geen grap! “Binnen drie minuten is je wc weer brandschoon”, verzekert de TikTok-wonderwoman ons. Serieus, dit is zo bevredigend dat het je dag kan maken. Natuurlijk ben je nu razend nieuwsgierig en wil je deze magische schoonmaaktruc met je eigen ogen zien. Wie kan je dat kwalijk nemen? Wij houden je niet langer in spanning.

Bekijk snel de TikTok-video op de volgende pagina en laat je versteld staan!