Trending

Jaap: ”Mijn zoon bedroog zijn zwangere vrouw. Ik trapte hem het huis uit.”

Ik kan mijn zoon niet meer onder ogen komen
Jaaps* 32-jarige zoon Joris kwam onlangs bij zijn ouders met de vraag of hij een paar dagen bij hen mocht logeren, omdat zijn zwangere vrouw ‘moeilijk deed door zwangerschapshormonen.’ Maar de waarheid bleek anders te zijn, zo vertelt Jaap op het forum Reddit.

Zwanger vrouw

Zwangerschap
“Mijn schoondochter is zwanger van mijn eerste kleinkind,” begint Jaap zijn verhaal op het forum. “Ze heeft echter te horen gekregen dat ze placenta praevia heeft (de placenta zit te laag in de baarmoeder, red.), waardoor ze veel moet rusten en het gevaarlijk is om seks te hebben.

Mijn klootzak van een zoon besloot daarom vreemd te gaan. Toen mijn schoondochter erachter kwam, zette ze hem het huis uit.”

Overnachten
“Een paar dagen geleden kwam onze zoon bij ons met de vraag of hij een paar nachten bij ons kon blijven, omdat zijn vrouw ‘last had van gekke zwangerschapshormonen.’” Jaap en zijn vrouw stemden toe en lieten Joris bij hen slapen.

Ze moedigden hun zoon aan om zijn vrouw regelmatig te bellen. Maar elke keer als hij haar belde, hadden ze ruzie.

Hoewel Jaaps schoondochter niet alleen was – haar moeder bleef de afgelopen dagen bij haar – besloot Jaaps vrouw haar te bellen om te vragen hoe het met haar gaat. “Toen mijn vrouw haar belde, ontdekte ze wat mijn zoon had gedaan.”

Vrouw verdrietig

Boos
“Mijn vrouw vertelde me vervolgens dat onze zoon uit huis was gezet, omdat hij vreemd was gegaan. Ik werd ontzettend kwaad. Nadat onze zoon thuiskwam van werk, heb ik hem verteld dat hij zijn spullen kon pakken en dat ik hem ook niet in huis wil hebben.” Joris pakte zijn spullen en vertrok.

“Mijn vrouw vindt dat ik te hard tegen onze zoon ben geweest, maar ik kan niet eens naar onze zoon kijken op dit moment. Ik wil hem nu niet in huis hebben.”

Jaap deelt dat hij en zijn vrouw nu ruzie hebben. Jaap staat echter achter zijn keuze, maar vraagt zich nu vooral af hoe hij het weer goed kan maken met zijn vrouw. Wat vind jij?

*Jaap is niet de echte naam van de man. Op het forum Reddit doet hij zijn verhaal onder de gebruikersnaam Just-Airport-744.

Bron: Dingenvoorvrouwen