Endslate

Bizar: Hij komt na 12 dagen huwelijk erachter dat zijn bruid een man is

Een man uit Indonesië kreeg de schok van zijn leven twaalf dagen na zijn huwelijk toen hij ontdekte dat zijn bruid eigenlijk een man was. De 26-jarige man, die dacht de vrouw van zijn dromen te hebben gevonden, ontmoette ‘Adinda Kanza’ via Instagram.

Na een periode van online gesprekken en enkele ontmoetingen, waarbij Adinda altijd zorgde dat alleen haar gezicht zichtbaar was, werd de man verliefd en deed een huwelijksaanzoek.

Een bruiloft met geheimen
Het paar trouwde op het eiland Java tijdens een bescheiden ceremonie. Adinda vertelde dat haar ouders waren overleden en dus niet aanwezig konden zijn bij de bruiloft. Ze bracht vijf gram goud mee als bruidsschat.

Na het huwelijk wilde de man zijn huwelijksleven beginnen, maar Adinda bleef uitvluchten zoeken om intiem contact te vermijden. Ze beweerde menstruatieproblemen te hebben, weigerde haar sluier af te doen en vermeed elk gesprek met haar schoonfamilie.

Twijfel leidt tot onderzoek
Vanwege zijn groeiende argwaan besloot de man een onderzoek in te stellen en ontdekte dat Adinda’s ouders nog leefden en dat ‘Adinda’ zich in 2020 als vrouw had geïdentificeerd.

Toen hij erachter kwam dat haar ouders niets wisten van het huwelijk, leidde dit tot de arrestatie van Adinda na tussenkomst van de politie.

Meer dan een bedrog
Naast het liegen over haar geslacht, bleek Adinda ook plannen te hebben gehad om de schoonfamilie te beroven. De man is diep teleurgesteld achtergebleven; Adinda riskeert nu een gevangenisstraf van vier jaar.

Wat vind jij van deze bizarre wending? Is dit een geval van romantisch vertrouwen dat op de proef is gesteld, of zouden er meer voorzorgsmaatregelen genomen moeten worden bij het ontmoeten van iemand online?

Laat het ons weten door een reactie op Facebook achter te laten.

Bron: mamasenomas