Trending

Deze cocktail past het best bij jouw sterrenbeeld. Het is echt zo!

Twijfel je over wat je moet bestellen op het terras? Laat de sterren je leiden naar het alcoholische drankje dat het beste bij jouw sterrenbeeld past.

Three clear glass goblet with assorted martini

Ram (21 maart – 19 april)

De energieke Ram heeft behoefte aan een drankje dat hun dynamische aard weerspiegelt. Kies voor een kruidige rode wijn, een cocktail met een kick zoals iets met rum, of een krachtige IPA om je passievolle en avontuurlijke geest te matchen.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren waarderen kwaliteit en genieten van een uitstekende wijn of een goed gemixte cocktail. Een robuuste rode wijn, een klassieke margarita of een verfrissende mojito zal je zintuigen plezieren en aansluiten bij je verfijnde smaak.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Als Tweeling zoek je naar iets lichts en sprankelends. Een gin-tonic met een vleugje citroen of een fruitige mojito past perfect bij je levendige en veelzijdige persoonlijkheid.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften hebben een voorkeur voor zachte en complexe smaken. Een diepe, volle rode wijn zoals een merlot of pinot noir zal je sensitieve en intuïtieve natuur complementeren.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen voelen zich aangetrokken tot luxe en opvallende drankjes die hun royale aard benadrukken. Champagne, whisky of een volle rode wijn zijn uitstekende keuzes voor dit majestueuze teken.

Star sign virgin horoscope

Maagd (23 augustus – 22 september)

Een verfijnde en subtiele cocktail zoals een gin-tonic of een glas sprankelende prosecco past bij de nauwkeurige en kritische Maagd. Deze dranken voegen een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen zijn harmonieus en hebben oog voor detail. Een gebalanceerde cosmopolitan, met een mix van wodka, cranberrysap, limoensap en Cointreau, reflecteert je stijlvolle en verfijnde persoonlijkheid.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Diepgaande en intense smaken voldoen aan de behoeften van de Schorpioen. Een stevige rode wijn, een krachtige whisky of een pittige cocktail zullen resoneren met je gepassioneerde en krachtige aard.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters genieten van avontuurlijke en exotische smaken. Een tropische cocktail zoals een mai tai of piña colada sluit aan bij je vrijgevochten en avontuurlijke geest.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Voor de klassieke en verfijnde Steenbok zijn traditionele drankjes zoals een goed glas rode wijn, een elegante gin-tonic of een ambachtelijk bier ideaal.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Een frisse gin-tonic past perfect bij de innovatieve en unieke Waterman. De kruidige en lichte smaken van gin gecombineerd met de bitterheid van tonic spiegelen je veelzijdige en originele karakter.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Zachte en subtiele smaken zoals een elegante witte wijn passen bij Vissen. Een sauvignon blanc of een pinot grigio vormt een uitstekende keuze, aansluitend bij je gevoelige en intuïtieve natuur.

Bron: Margriet