Infovandaag
  • Actueel
  • Huis & Tuin
  • Gezondheid
  • Verhalen
  • Boulevard
  • Video’s
  • Meer
    • Over ons
    • Privacy Beleid / AV
    • Cookieverklaring
    • Contact
No Result
View All Result
Infovandaag
No Result
View All Result
Home Huis & Tuin

Deze truc met een theelepel verkort te kooktijd van aardappelen met 20 minuten

Stephanie van Dijk by Stephanie van Dijk
25 september 2024

Er gaat niets boven een warme, boterzachte gepofte aardappel op een ellendig koude januari-avond, vooral als je er je favoriete topping eroverheen hebt gegooid. Het is belangrijk dat je de aardappel precies goed maakt, zodat hij lekker knapperig is van buiten en heerlijk luchtig van binnen. Het nadeel van gepofte aardappelen: Het kan zo lang duren voor ze klaar zijn.

De kosten van levensonderhoud hebben er helaas toe geleid dat velen van ons hun ovens minder gebruiken, en voor een aantal mensen is het gewoon niet haalbaar om een aardappel anderhalf uur te laten bakken. Hoe lekker het ook zal smaken. Het is simpelweg teveel tijd, maar met deze truc heb je daar geen last meer van.

Lees verder op pagina twee hoe je dit kan doen! 

Volgende ➜ Volgende ➜

MEEST GELEZEN

  • Zoon Martijn Krabbé geeft update over zijn vader: “Hij zit goed in zijn vel voor zover dat kan”

    UPDATE: Martijn Krabbé deelt bijzonder bericht

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Onze gedachten zijn momenteel bij Maarten van Rossem

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Slecht nieuws voor Helene Hendriks: ’tijdelijk in rolstoel’

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
- ADVERTENTIE -
- ADVERTENTIE -

© 2024 Infovandaag.

No Result
View All Result
  • Actueel
  • Huis & Tuin
  • Gezondheid
  • Verhalen
  • Boulevard
  • Video’s
  • Meer
    • Over ons
    • Privacy Beleid / AV
    • Cookieverklaring
    • Contact

© 2024 Infovandaag.