Trending

20 jaar scheert hij zich niet – zijn vrouw kan haar ogen niet geloven als ze zijn nieuwe look ziet

Kyan Douglas, de bekende stylist van de tv-show Queer Eye For the Straight Guy, staat bekend om zijn indrukwekkende make-overs. Hij verschijnt regelmatig in The Rachel Ray Show om mensen een volledige transformatie te geven. Dit keer kreeg hij hulp van Lena Linares.

Zij is de oprichtster van de RazzleDazzle Barbershop in Miami, een zaak met een burlesque-thema. Hier schenken vrouwen alcohol, knippen mannen en geven hen een complimentje over hun uiterlijk, zoals Rachel Ray het beschreef.

Voor deze make-over stond Jeffrey Schultz centraal, een man uit Willard, Missouri. Hij had een lange baard en droeg een overall, een echte landelijke look. Rachel Ray vroeg hem met een knipoog of hij openstond voor een kale kin. Jeff was onzeker over wat er ging gebeuren, maar hij wilde zijn vrouw blij maken. “Ze trouwde met me toen ik geen baard had, dus ik sta open voor alles,” zei hij, wat het publiek vertederde.

Een transformatie die niemand verwachtte

Volgens de Springfield News-Leader was de make-over van Jeff zo ingrijpend dat het beveiligingspersoneel op het vliegveld moeite had hem te herkennen. Zijn vrouw, Lori Schultz, had de hulp van Rachel Ray ingeroepen na het vinden van oude foto’s. Deze foto’s lieten zien hoe Jeff eruitzag voordat hij zijn baard had laten groeien.

Lori legde in een brief aan Rachel Ray uit dat haar man de ‘Duck Dynasty look’ had aangenomen, en ze vroeg om hulp. “Ik hou van mijn man, zowel van binnen als van buiten, maar ik zou graag wat hulp willen met zijn uiterlijk,” schreef ze.

Lori was compleet verrast toen ze het resultaat van de make-over zag. Ze herkende haar eigen man bijna niet meer. “Zijn huid had in 20 jaar geen frisse lucht gezien,” vertelde ze lachend. Toen Jeff uiteindelijk zichzelf in de spiegel zag, werd hij emotioneel. “Ik ben RazzleDazzled,” zei hij met tranen in zijn ogen.

Een compleet nieuwe look

De nieuwe look van Jeff werd door zijn vrouw omschreven als “een beetje New York-achtig.” Zijn lange haar werd gedoneerd aan Locks for Love, een organisatie die haar doneert aan mensen met haarverlies. De transformatie van Jeff was zo indrukwekkend dat iedereen, inclusief Jeff zelf, diep geraakt was door het resultaat.

Bekijk de indrukwekkende make-over van Jeffrey Schultz in de video hieronder.

Bron: Zelfmaakideetjes