Trending

Johan Derksen helemaal klaar met zangeres Maan

Johan Derksen heeft geen goed woord over voor zangeres Maan, die na haar pauze weer volop te zien is bij verschillende talkshows om over haar comeback te praten. Maan had in het verleden enkele grote hits en was een vaste waarde in de Nederlandse hitlijsten.

Haar carrière leek alleen maar beter te worden na haar relatie met de zanger van Goldband. Toch besloot ze plotseling om een pauze in te lassen. Nu, met haar terugkeer, hoopt ze weer een plek te veroveren in de muziekindustrie, maar volgens Derksen is dat verre van succesvol. Hij meent dat haar muziek geen indruk meer maakt en dat ze haar plek heeft verloren aan artiesten zoals Roxy Dekker.

Geen talent volgens Derksen

Johan is duidelijk in zijn mening: Maan mist volgens hem het benodigde talent om succesvol te zijn in de muziekwereld. “Ze heeft totaal geen soul in haar stem en simpelweg geen talent,” zegt hij. Volgens hem probeert Maan haar nieuwe muziek als kunst te presenteren, maar hij gelooft dat niemand hier echt interesse in heeft.

Hij vraagt zich zelfs af waarom talkshows zoals die van Humberto en Pauw haar zoveel aandacht geven. “Humberto zit mee te slijmen, en ik snap niet waarom Pauw haar de ruimte geeft,” voegt hij eraan toe. Derksen is duidelijk: hij vindt dat mensen zonder talent geen podium moeten krijgen. “We moeten eerlijk zijn. Mensen die niks kunnen, moeten niet het idee krijgen dat ze wel iets kunnen.”

René van der Gijp steunt Johan’s kritiek

René van der Gijp sluit zich aan bij Derksen’s kritiek. Hij wordt moe van jonge artiesten zoals Maan en André Hazes jr., die zichzelf telkens proberen te heruitvinden. “Zichzelf opnieuw uitvinden? Denk je nou echt dat bands zoals de Rolling Stones het leuk vinden om keer op keer hetzelfde nummer te spelen?

Nee, ze doen het voor hun publiek. Het draait erom dat mensen van je optreden genieten, niet om ingewikkelde concepten of ‘vernieuwend’ willen zijn,” zegt René. Hij benadrukt dat artiesten er zijn om mensen te vermaken en dat grote optredens waar het publiek van geniet, het belangrijkste moeten zijn.

Johan sluit zich hierbij aan en blijft zich afvragen waarom Maan zoveel aandacht krijgt. “Wie is Maan nou om op twee belangrijke talkshows zo’n huilverhaal te vertellen over haar comeback? Ze kan gewoon niet zingen en heeft geen talent. Haar muziek is zo gewoontjes, elk buurmeisje kan het doen,” stelt hij. Volgens Johan is haar enige succes gebaseerd op één hitje, en nu probeert ze met een paar liedjes weer relevant te worden.

Derksen klaar met Maan

Het is duidelijk dat Johan Derksen geen fan is van Maan. Hij heeft zich zelfs verbaasd over de aandacht die ze krijgt op televisie. “Twee avonden achter elkaar zag ik haar, eerst bij Humberto en toen bij Pauw. Het was steeds hetzelfde verhaal: ze heeft een comeback gemaakt, maar dat meisje kan gewoon niet zingen,” zegt hij resoluut. Voor Johan is het duidelijk: Maan heeft geen plaats in de schijnwerpers en haar tijd is voorbij.

Bron: Showmag