Trending

Eindelijk goed nieuws voor Gordon: “Als je hem ziet, dan denk je: die wil ik ook”

Recentelijk deelde Gordon boeiend nieuws tijdens de podcast ‘Maandag Klaagdag’, gehost door Robbert Roodenburg en Daan Hogervorst. Hij verraste de luisteraars door te vertellen dat hij een nieuwe liefde heeft gevonden. Opmerkelijk is dat zijn nieuwe partner niet uit Nederland komt en ouder is dan de jonge mannen waar Gordon normaal een voorkeur voor heeft.

Nieuwe romance op komst

Aanvankelijk hield Gordon zijn lippen stijf op elkaar over zijn liefdesleven. Hij grapte dat als hij iets zou onthullen, het meteen in de media zou verschijnen. Maar al snel gaf hij toe leuk contact te hebben via berichtjes met iemand uit het buitenland. Deze nieuwe vlam blijkt vijftig jaar oud te zijn, wat Robbert met verbazing en humor ontving, wetende dat Gordon meestal op jongere mannen valt.

Gordon is duidelijk gecharmeerd door het uiterlijk van deze man en deelt enthousiast dat hij gelukkig is met deze nieuwe ‘leukigheid’ in zijn leven. Hoewel hij nog niet onthult om wie het gaat, gonst het al van de geruchten dat deze persoon wel eens een bekende kan zijn.

Gordon’s openhartige realiteit

Afgelopen zaterdag startte Gordon’s nieuwe realityserie ‘Dit ben ik, Gordon!’, waarin hij een kijkje geeft in zijn persoonlijke en soms turbulente leven. De serie toont zowel zijn uitbundige seksleven als zijn strijd met psoriasis, waarover hij zegt niet anders voor te willen doen dan hij is.

De serie kreeg gemengde reacties van het publiek. Ondanks dat sommigen positief waren, vielen de kijkcijfers enigszins tegen, iets wat Gordon zelf niet had verwacht. Het blijft spannend hoe deze serie zich verder zal ontwikkelen in de ogen van zijn volgers.

Bron: Showblad