Trending

B&B Vol liefde Peter wil trouwen: “Wel eerst naar de tandarts”

Het programma B&B Vol Liefde loopt bijna ten einde dit seizoen. We hebben ondertussen vernomen dat Malgosia nu een relatie heeft met kapitein Peter. Peter moet echter wel zijn best doen om haar blij te maken, want Malgosia is best veeleisend.

Peter en Malgosia’s liefdespad

In het programma werd Malgosia eerst aan Albert gekoppeld. Dit werkte echter niet uit, ondanks enkele memorabele momenten tussen hen. Peter, die naar Griekenland was gereisd om Iris voor zich te winnen, had daar ook geen succes.

Tijdens de opnames voor de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde sloeg de vonk over tussen Peter en Malgosia, en nu vormen ze officieel een paar. Peter heeft wel wat aanpassingen aan zijn uiterlijk moeten doen. Via Instagram staat Malgosia haar volgers toe om vragen te stellen. Een van de vragen was of Peter zijn staartje al had afgeknipt.

Malgosia is direct en zei dat ze anders niet met hem zou daten. Ze liet ook weten dat ze Peter had aangemoedigd om de tandarts te bezoeken, wat hij inmiddels heeft gedaan. Hiermee laat Malgosia zien dat liefde soms ook om uiterlijke aanpassingen vraagt.

Toekomstplannen

Malgosia gelooft dat Peter met haar wil trouwen. “Dat wil hij wel, maar ik moet eerst nog leren dansen,” zegt ze. Voorlopig genieten ze van elkaars gezelschap. “Als het uit de hand loopt, hebben we beneden ook een slaapkamer,” grapt Peter. Hij voegt eraan toe dat Malgosia flink aan het drinken is, dus dat hij positief is over hoe de avond zal verlopen.

Wat denk jij? Zijn Peter en Malgosia echt voor elkaar gemaakt? Laat je mening achter in de reacties. We zijn benieuwd wat je denkt!

Bron: Showblad