Trending

Vegetariër bestelt per ongeluk vleesgerecht in First Dates: “Dit is zo lekker! Wat is het?”

Het tv-programma ‘First Dates’ staat bekend om de romantiek en de passie die het op het scherm brengt. Toch biedt het programma veel meer dan alleen liefdesverhalen; het zit namelijk vol met komische momenten die de kijker keer op keer vermaken. Recentelijk was er weer zo’n hilarisch moment dat de kijkers thuis goed konden waarderen.

Person slicing a meat on brown wooden board

Een diner met verrassingen

‘First Dates’ biedt singles een unieke kans om op blind date te gaan terwijl heel Nederland mee kijkt. Dit format verschilt van programma’s zoals ‘Lang Leve de Liefde’ doordat je direct na het eten weer mag vertrekken, zonder verdere verplichtingen.

Een verrassend aspect van ‘First Dates’ is echter dat het diner niet gratis is, zoals velen misschien zouden denken. Deelnemers, die al zonder betaling op het scherm verschijnen, moeten ook nog eens zelf voor hun maaltijd betalen. Dit zorgt regelmatig voor vermakelijke situaties wanneer de rekening op tafel komt. Een recent voorbeeld was een deelnemer die vond dat vrouwen in 2024 best mogen betalen voor het eten.

Onverwachte keuzes aan tafel

De keuze van het gerecht kan in ‘First Dates’ ook voor de nodige verwarring zorgen. In een wereld waarin menukaarten steeds meer culinaire en exotisch klinkende namen bevatten, is het niet vreemd dat deelnemers soms moeite hebben met het maken van hun keuze. Zo was er onlangs een situatie waarbij een deelnemer, die zichzelf trots als vegetariër voorstelde, hetzelfde gerecht als zijn date bestelde puur uit zenuwachtigheid.

De keuze viel op ‘Le Dua’, een naam die beiden niet kenden. Na de eerste enthousiaste hap van het gerecht, waarbij de deelnemer uitriep “Wauw!”, realiseerde hij zich iets belangrijks. Bij een tweede blik op zijn bord kwam hij tot de schokkende ontdekking: “Is dit niet vlees?”.

Hij dacht dat het rode bieten waren, maar het bleek ham te zijn. Dit leidde tot een onverwacht grappige en ongemakkelijke situatie, wat typisch is voor de onvoorspelbare aard van ‘First Dates’.

Bekijk de beelden hier:

Deze momenten tonen aan dat ‘First Dates’ niet alleen een podium biedt voor romantiek, maar ook onvergetelijke en lachwekkende situaties creëert die het programma zijn unieke charme geven. Het blijft een favoriet onder de kijkers, niet alleen voor de liefdeszoekenden maar ook voor hen die thuis genieten van deze spontane televisiemomenten.

Bron: TikTok – bnnvara