Trending

Vegetariër vindt spek in McPlant: “Ik heb de hele nacht gehuild”

Tien jaar geleden was het vinden van veganistische of vegetarische producten bijna onmogelijk, maar nu is dat volledig veranderd. Tegenwoordig kun je in bijna elke supermarkt terecht voor een breed assortiment aan vega en vegan producten.

Niet alleen supermarkten hebben hun assortiment uitgebreid, maar ook restaurants en fastfoodketens bieden steeds meer plantaardige opties aan. Een van die fastfoodketens is McDonald’s.

Het incident met de McPlant burger

Een Amerikaanse vrouw uit Sheffield, die al jaren vegetarisch eet, heeft onlangs een nare ervaring gehad. Ze vertelt dat ze haar ‘ergste nachtmerrie’ beleefde toen ze een stuk bacon aantrof in haar McPlant burger van McDonald’s.

De vrouw had haar maaltijd thuis laten bezorgen via een bezorgservice van McDonald’s. Bij het openen van haar burger zag ze meteen een plakje bacon liggen. Geschokt vertelt ze: “Ik ben meteen naar de wc gerend om over te geven.”

Door deze ervaring heeft ze besloten om nooit meer vegetarische producten bij McDonald’s te kopen. Ze voelt zich er niet meer veilig bij het idee daar nog een maaltijd te bestellen.

Reactie van de manager

De vrouw liet het er niet bij zitten en besloot haar klacht te melden bij de manager van het betreffende McDonald’s filiaal. De manager bood wel zijn excuses aan en legde uit dat fouten kunnen gebeuren tijdens drukke momenten. “In ons restaurant is het vaak heel druk, en soms gaat er dan iets mis.”

De vrouw was hier niet tevreden mee. Ze argumenteerde: “Wat als ik een ernstige voedselallergie had? Ik verwacht dat bepaalde ingrediënten niet in mijn eten zitten, en toch was het er. Ik had ze kunnen aanklagen.” Ze benadrukt het belang van nauwkeurigheid en zorgvuldigheid in de keuken, vooral als het gaat om allergieën en dieetvoorkeuren.

Bron: Internetgekkies