Opmerkelijk

Dit is het gigantische vermogen van Gerard Joling: “Ik ga 5x per week uit eten”

Gerard Joling is bekend als een van de welvarendste zangers in Nederland, maar hij staat niet bekend als een grote uitgever van zijn geld. Volgens een rapport van Quote in 2017 heeft zijn bedrijf meer dan 17 miljoen euro in kas.

Naast zijn muzikale inkomsten bezit Gerard ook indrukwekkend vastgoed, waaronder een huis in Aalsmeer ter waarde van ongeveer 1,1 miljoen euro, een stuk grond aan het water in dezelfde stad voor 520.000 euro, en een appartement in Amsterdam, ook gewaardeerd op ongeveer 1,1 miljoen euro.

Gerard heeft zijn fortuin niet alleen met zingen vergaard. Hij is een populaire artiest en presentator met een goede reputatie, in tegenstelling tot Gordon, die bekend staat om zijn extravagante uitgaven. Gerard is daarnaast een van de meest gevraagde artiesten in Nederland en verdient goed aan zijn optredens met De Toppers en als presentator.

Gerard Joling en zijn nuchtere uitgavenpatroon

In een interview met Edwin Evers op Radio 538, deelde Gerard luchtig: “Ik ben nog aan het tellen van twee jaar geleden!” Op de vraag van Edwin wat Gerard met al zijn geld doet, antwoordde hij: “Ik tel het eigenlijk niet, ik weet zelfs niet precies hoeveel ik heb. Ik eet vijf keer per week buiten de deur of bij de buren, want ik kook nooit zelf. Ik heb een prachtige auto, een geweldig huis, ben gezond en heel gelukkig.”

Hoe Gerard zijn geld nog meer besteedt

Ondanks zijn vermogen, besteedt Gerard zijn geld niet alleen aan etentjes. “Zo nu en dan doe ik leuke dingen voor een goed doel, en mijn familie heeft ook wel eens wat hulp nodig. Daar besteed ik graag mijn geld aan,” legt Gerard uit.

Hij vertelt verder over zijn vakantie in Marbella waar hij genoot van de zon en het lekkere eten. “Ik lag twaalf dagen op een strandbedje, heb heerlijk gegeten en van de zon genoten. ’s Avonds ging ik uit eten. Ik was uitgenodigd door mijn lieve collega Jan Smit en we zijn naar een concert van Tom Jones geweest.” Gerard benadrukt hoe belangrijk het voor hem is om met beide benen op de grond te blijven staan.

Gerard Joling laat zien dat, ondanks zijn rijkdom, hij een relatief bescheiden levensstijl leidt en zijn geld ook gebruikt om anderen te helpen en te genieten van de goede momenten in het leven.

Bron: showmag