Trending

Ina’s vriend is te groot geschapen: ’Ik verlang naar een maatje minder’

Ina, 46 jaar, heeft na een huwelijk van 19 jaar haar leven weer opgepakt. Haar vorige relatie liep op zijn einde omdat de liefde weg was. Zij en haar ex-man, Nico, besloten als vrienden uit elkaar te gaan. Nadat ze hadden besloten te scheiden, wilde Ina het leven weer oppakken, inclusief haar seksuele behoeften. Daarom meldde ze zich aan op Tinder, op zoek naar nieuwe ervaringen en avontuur.

A man and woman cuddling together in bed

Tinder als ontdekkingsreis

Op Tinder ontdekte Ina al snel dat de app ideaal is voor wie op zoek is naar losse, vrijblijvende seks. De eerste vier mannen die ze ontmoette, waren niet haar ideale partners, maar ze gaven haar wel precies wat ze zocht: seksuele bevrediging. Na een keer met hen het bed te hebben gedeeld, hield ze bewust afstand, bang dat ze gevoelens voor haar zouden ontwikkelen. Totdat ze een half jaar geleden Thomas ontmoette.

De ontmoeting met Thomas

Thomas bleek anders te zijn dan de andere mannen. Hij was aantrekkelijk, onderhoudend, grappig, en vooral heel lief. Hij was net begonnen op Tinder, maar na hun eerste date verwijderde hij de app al. “Jij bent het voor mij,” zei hij vol overtuiging. Ina voelde zich ook sterk tot hem aangetrokken, maar er was één aspect dat haar zorgen baarde: de omvang van zijn geslachtsdeel.

Toen ze hem voor het eerst volledig naakt zag, was ze geschokt. Zijn geslachtsdeel was enorm, en haar eerste reactie was er een van verbazing. Thomas, duidelijk trots op zijn formaat, nam haar reactie als een compliment. “Ja, ik hoor vaker dat ‘ie nogal indrukwekkend is,” zei hij zelfverzekerd. Maar voor Ina was het meer dan indrukwekkend; het was overweldigend en zorgde voor ongemak.

Het probleem van te veel grootte

Hoewel men vaak zegt dat “maat er toe doet,” ontdekte Ina dat een te grote penis niet altijd een zegen is. De seks met Thomas bleek vaak pijnlijk te zijn, zelfs met het gebruik van glijmiddel. In de meeste standjes voelde ze ongemak, omdat zijn penis simpelweg te groot en te lang was. Ze probeerde Thomas te laten weten dat het zachter moest, maar hij zag dit eerder als een compliment dan als een teken van haar pijn. Hoewel hij zijn tempo en kracht aanpaste, was voor Ina de lol er vaak al af.

Wennen aan de situatie

Ina deelde haar zorgen met een vriendin, die haar aanmoedigde om te wennen aan de situatie. Haar vriendin leek zelfs enigszins jaloers op het “probleem” van Ina, iets wat haar opviel toen ze merkte dat haar vriendin Thomas met andere ogen begon te bekijken. Hoewel Ina het soms spannend vindt om naar Thomas te kijken, vooral als hij een joggingbroek draagt, blijft het in bed een uitdaging.

Een compromis vinden

Na zes maanden is Ina tot de conclusie gekomen dat wennen niet de oplossing is. De pijn blijft af en toe terugkomen, en ze verlangt soms naar een partner met een kleinere maat, zolang het maar Thomas blijft. Ze beseft dat dit een luxeprobleem is. “Je kunt niet alles hebben,” zei haar moeder altijd, en Ina ziet nu hoe waar dat is. Hoewel ze een geweldige man heeft gevonden, is zijn grootte niet wat ze gehoopt had.

Om de situatie draaglijker te maken, hebben Ina en Thomas een compromis gesloten. Ze hebben afgesproken dat de penetratie alleen voorzichtig en niet te lang plaatsvindt. Ina bevredigt Thomas eerst op andere manieren, zoals oraal of met de hand, waardoor hij sneller klaarkomt als hij haar penetreert. Voor Ina is het belangrijk dat de penetratie zelf niet langer dan vijf minuten duurt, anders wordt het ondraaglijk voor haar. Hoewel dit misschien teleurstellend is voor Thomas, werkt deze middenweg goed voor hen beiden. Zo hebben ze een balans gevonden die voor hen beide acceptabel is.

Bron: Telegraaf