De stapelaar
Jij hebt een vaste hand, bent een echte trendsetter en weet waar je aan begint. Je haalt het oranje dak van de tompouce en stapelt de rest op de bovenkant. Volgend jaar past iedereen die jouw techniek ziet, deze gegarandeerd ook toe.
De splitter
Jij bent een perfectionist en denkt dat je de perfecte techniek hebt gevonden om de room en het deeg in de juiste verhouding te eten. Je splitst de tompouce doormidden door in het midden van de roomlaag te snijden.
De paniekzaaier
Als je een tompouce ziet, raak je meteen in paniek. Je begint de room tussen de lagen weg te schrapen in een wanhopige poging om netjes te eten. Je lijkt af en toe een steuntje in de rug nodig te hebben en iemand die je de juiste richting op stuurt.
De uitkleder
Jij leeft van dag tot dag en eet je tompouce ook zo op. Je begint met de bovenste laag, dan de room en als laatste de onderkant. Het doel van het eten van een tompouce raak je hiermee misschien een beetje kwijt, want bijna niemand geniet van de droge onderkant.
Hoe eet jij jouw tompouce het liefst en klopt het wat dit zegt over jouw persoonlijkheid? Laat het ons weten en reageer onder het bericht op Facebook. Vergeet ook niet om het te delen met de mensen waar jij het liefst een tompouce mee-eet op Koningsdag!